6 Ιουλ 2011

Τι φοβάται η αντιτρομοκρατική απόψε το βράδυ…


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «prionokordela.gr», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής...
  μετά την ομιλία του στη Βουλή, σχετικά με τις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένεια του, συνομίλησε με τον πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, αναφορικά με τα τελευταία καθημερινά φαινόμενα προπηλακισμών βουλευτών.
Μάλιστα, ο κ. Παπουτσής επεσήμανε στον κ. Παπανδρέου ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τρομοκρατικής ενέργειας, που θα πλήξει, όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, με στόχο την αποσταθεροποίηση του.
Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται σημαντική σύσκεψη του κ. Παπουτσή με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, για να αποφευχθεί ένα πιθανό τέτοιο ενδεχόμενο, που θα έπληττε τη χώρα μας διεθνώς.
Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά από τον πρόεδρο της Αμερικής, κ. Ομπάμα, την αρωγή των Αμερικανικών Υπηρεσιών Ασφαλείας, αποδεικνύντας έτσι την κρατική έλλειψη, όσον αφορά την ασφάλεια της χώρας μας.
Κλιμάκιο των Αμερικανικών Υπηρεσιών Ασφαλείας βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Αθήνα, προσπαθώντας να αποτρέψει μια πιθανή τρομοκρατική ενέργεια και αυτή την ώρα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις ελληνικές υπηρεσίες.
Διαβάστε περισσότερα, στην:http://www.prionokordela.gr
Πηγή:http://www.newsbomb.gr