28 Δεκ 2010

Ο Συνάδελφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ θα είναι ο νέος Πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Τον Συνάδελφο Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη αποφάσισε να προτείνει για νέο πρόεδρο του ΕΚΘ στην ολομέλεια της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ, μετά το κενό που δημιουργήθηκε από την απώλεια του Νίκου Γιαννόπουλου την προηγούμενη Τρίτη.

Η απόφαση ελήφθη με 13 ψήφους υπέρ του  Συανδέλφου Π. Τσαραμπουλίδη, έναντι 2 που πήρε ο Δημήτρης Σιαμπάνης.


Η ολομέλεια του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΘ θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση της ΠΑΣΚΕ, από τις τάξεις της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΕΚΘ μετά το τελευταίο συνέδριο. Η συνεδρίαση της αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Ο Π. Τσαραμπουλίδης είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του... ΕΚΘ, προέρχεται από τον χώρο των ΕΛΤΑ , όπου συνδικαλίζεται για πολλά χρόνια, έχει μάλιστα διατελέσει  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος της ΠΟΣΤ, είναι 52 χρονών. 

Ταυτόχρονα εκλέχθηκε και γραμματέας της ΠΑΣΚΕ στη Θεσσαλονίκη και η Γραμματεία της παράταξης θα συνέλθει εκ νέου στις 10 Ιανουαρίου προκειμένου να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΕΚΘ.

Πριν καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους ο Π. Τσαραμπουλίδης και ο Δ. Σιαμπάνης παραιτήθηκαν, ο πρώτος από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ και ο δεύτερος από Οργανωτικός Γραμματέας του ΕΚΘ.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ αισθανόμαστε περήφανοι για την επιλογή του Παναγιώτη στη θέση του Προέδρου του ΕΚΘ.

Καλή δύναμη Φίλε - Συνάδελφε Παναγιώτη. 
Αναλαμβάνεις να ηγηθείς στο δεύτερο μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας που παίζει καθοριστικό  ρόλο στα εργασιακά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, σε μια πάρα πολλή δύσκολη περίοδο για τις κατακτήσεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.
Γνωρίζοντας τις ικανότητες σου, είμαστε σίγουροι πως θα πετύχεις στα νέα σου καθήκοντα.