1 Οκτ 2010

Συνδιασκεψη Προεδρων-Γραμματεων και Συνεδρων


Γράφει ο Νίκος:

Προσκληθηκαμε απο την ΠΟΣΤ και παρευρεθηκαμε σε Πανελλαδικη συνδιασκεψη Προεδρων-Γραμματεων και Συνεδρων σε κεντρικο ξενοδοχειο της Αθηνας για να συζητησουμε για το νεο Επιχειρησιακό Σχέδιο του ΕΛΤΑ και τις προοπτικες και εξελιξεις που αφορουν τον Οργανισμο μας.
Η αρτια απο πλευρας οργανωσης εκδηλωση κατα τα αλλα ειχε τα στανταρς που αναμεναμε.
Το μεγαλυτερο μερος διατεθηκε σε ομιλιες των μελων της εκτελεστικης επιτοπης της Ομοσπονδιας (προεδρος, επικεφαλεις παραταξεων, κλπ....) που μιλησαν κατα...
μεσο ορο, μιση ωρα ο καθενας, και  λιγοτερο από το μισο μερος της συνδιασκεψης διατεθηκε στα μελη των Σωματειων, που μιλησαν κατα μεσο ορο πεντε λεπτα ο καθενας.
Φυσικα η εκδηλωση περιελαμβανε τους συμπαθεις αβανταδορους, κλακαδορους, γιουχαιστες κλπ αλλα χωρις να υπαρξουν υπερβολες.
Ανεξαρτητα με το συμπερασμα που εβγαλε ο καθενας απο εμας (τα δικα μου συμπερασματα θα τα αναφέρω σε αλλο κειμενο), επι της ουσιας πρεπει να πω οτι ηταν μια χρησιμοτατη και ουσιωδης συνδιασκεψη που μαλλον πρεπει να γινεται συχνοτερα.
Κι αν φτασουμε στο σημειο η ηγεσια του Συνδικατου να δεχεται μηνυματα απ τη βαση περισσοτερο απ οτι να στελνει....νομιζω πως θα χουμε κανει μεγαλο βημα προς τα εμπρος.!!
Νικος