30 Ιουν 2010

Υπάρχουν ακόμη πραγματικοί Λειτουργοί του Ε.Σ.Υ.

Γράφει ο Γιάννης Βερίγος: 

Επειδή το τελευταίο διάστημα μόνο αρνητικά σχόλια διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο για τους δημοσίους υπαλλήλους και ειδικότερα για τη νοσοκομειακή περίθαλψη, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να γράψω ένα θετικό σχόλιο, για το προσωπικό της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Χρειάστηκε να παραμείνω στο Νοσοκομείο εννέα ημέρες, εξ αιτίας ενός προβλήματος υγείας της μητέρας μου και σας μεταφέρω μόνο θετικές εντυπώσεις από τη λειτουργία της συγκεκριμένης κλινικής.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες κλινικές και σε άλλα νοσοκομεία. Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου διαπίστωσα πως υπάρχουν ακόμη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ και κυριολεκτικά ΥΠΗΡΕΤΕΣ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
ΟΛΟΙ κυριολεκτικά ΟΛΟΙ, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δίνουν καθημερινά το καλύτερο εαυτό τους, πάντα με καλή διάθεση και χαμόγελο, για να....
εξυπηρετήσουν τους ασθενείς.
Η κλινική ήταν γεμάτη με ασθενείς, υπήρχαν κρεβάτια ακόμη και στο διάδρομο, όμως η επαγγελματική συμπεριφορά όλων, ο καλός λόγος, η προθυμία και η ικανοποίηση ακόμη και υπερβολικών απαιτήσεων κάποιων ασθενών, δημιουργούσε ένα πολύ καλό κλίμα.
Ποτέ δεν διαπίστωσα να χρειαστεί, να ζητήσει κάποιος ασθενής ή συνοδός κάτι για δεύτερη φορά.
Σίγουρα η κλινική και οι εργαζόμενοι μπορεί να έχουν τα προβλήματα τους, όμως σε καμιά περίπτωση αυτά δεν φάνηκε να επηρεάζουν την λειτουργία της κλινικής και την εξυπηρέτηση των ασθενών.
Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν και να τονίσω πως τιμούν το λειτούργημα που κάνουν.