16 Απρ 2010

Από την διαχείρηση του blog

Φίλοι, Συνάδελφοι αναγνώστες, η ανταπόκριση σας στο άνοιγμα του blog μας για δημοσίευση δικών σας σχολίων είναι μεγάλη και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Στόχος μας ήταν να έχετε την δυνατότητα της ελεύθερης  έκφρασης και να διατυπώνετε τις απόψεις σας μέσα από τον ιστοχώρο μας.

Όμως πρέπει να διευκρινίσουμε ευθύς εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια, πως όσα γράφετε θα πρέπει να έχουν τεκμηρίωση και να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Είναι λογικό να υπάρχουν συνδικαλιστικές υπερβολές στα σχόλια σας, αλλά αυτό είναι άλλο, και άλλο...
είναι η αναδημοσίευση διαστρεβλωμένων σχολίων και αμφιλεγόμενων ειδήσεων που έχουν αναρτήσει άλλα blogs και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενα στα δικαστήρια.

Άλλωστε αυτούς που σχολιάζετε αρνητικά, οι περισσότεροι τους ψηφίζετε στις εκλογές, δίνοντας τους την δυνατότητα να κατέχουν συνδικαλιστικά αξιώματα και να έχουν τις συμπεριφορές για τις οποίες τους κατηγορείτε.

Επειδή εμείς  λειτουργούμε το blog μας επώνυμα (σε αντίθεση με τα περισσότερα σχόλια σας που είναι ανώνυμα)
και επειδή είμαστε μια μικρή συνδικαλιστική παράταξη χωρίς χρήματα, 
και επειδή πρόθεση μας είναι μόνο η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας πάνω σε συνδικαλιστικά - πολιτικά και ταχυδρομικά θέματα, 
και επειδή ειλικρινά δεν έχουμε καμία πρόθεση να συμβάλλουμε στην καλλιέργεια ενός νοσηρού συνδικαλιστικού κλίματος, 
και επειδή είμαστε ήδη στοχοποιημένοι, 
παρά το γεγονός πως πολλά από τα σχόλια σας εκφράζουν όσα καθημερινά συζητούνται στους χώρους δουλειάς από τους αγανακτισμένους συναδέλφους μας, δεν μπορούμε να τα αναρτήσουμε.

Λυπούμαστε γι αυτό, αλλά αν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ανεξάρτητη φωνή, θα πρέπει  τα σχόλια σας να είναι κόσμια, χωρίς ύβρεις και χωρίς αστήριχτα υπονοούμενα.

Λυπούμαστε, αλλά μας  αναγκάζετε να σταματήσουμε την δημοσίευση τους.