23 Φεβ 2010

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.

Γράφει ο Χρήστος Μπούφης:

Σύνδρομο μαζικής φυγής, ξέσπασε ξαφνικά στη Δ/νση Πληροφορικής της Θυγατρική μας Εταιρίας « ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. » μετά την δήλωση του Διευθυντή της, πριν από ένα μήνα, ότι αποχωρεί οικειοθελώς - παραιτείται για προσωπικούς του λόγους.
Τρείς από τους έξι υπαλλήλους που εργάζονται στο Τμήμα Πληροφορικής, αποχώρησαν και αυτοί οικειοθελώς - παραιτήθηκαν και εντός των ημερών αποχωρεί και άλλος ένας, χωρίς κανένας να μπορεί να μας βεβαιώσει, ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και οι άλλοι….
Η μαζική αυτή αποχώρηση - παραίτηση του Διευθυντή αλλά και των άλλων υπαλλήλων, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν αντικατασταθεί, έτσι ώστε οι νέοι να ενημερωθούν για το έργο που εκτελεί ο καθένας από αυτούς που φεύγουν, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που εγκυμονεί κινδύνους ακόμη και κατάρρευσης του πληροφοριακού συστήματος, με τις όποιες επιπτώσεις μπορεί αυτό να έχει σε βάρος της Εταιρίας.
Το θέμα αυτό θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα και αποτελεσματικά την Διοίκηση της Εταιρίας.
Τώρα τι μπορεί να κάνει μια Διοίκηση, που τέσσερις μήνες τώρα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα η Εταιρία να απαξιώνεται και να οδηγείται σε συρρίκνωση, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όλους εμάς τους εργαζόμενους, τόσο στις Ταχυμεταφορές όσο και στον ΕΛΤΑ.
Πάντως η χθεσινή τοποθέτηση στη Δ/νση Πληροφορικής, υπαλλήλου Γραμματειακής Υποστήριξης, και όχι κάποιου υπαλλήλου με γνώσεις πληροφορικής, είναι κάτι που ειλικρινά αδυνατώ να το κατανοήσω...

* Λέτε αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες να πάει και αυτός στην ΙΝΦΟΤΕ, όπως πήγε και ο προηγούμενος Διευθυντής Πωλήσεων, όταν παραιτήθηκε - αποχώρησε και αυτός, οικειοθελώς.
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δεν πάει καλά εκεί στο Βασίλειο των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ…..

Χρήστος Μπούφης
ένας απλός εργαζόμενος