1 Δεκ 2009

Πρόσκληση

Πήραμε το παρακάτω μήνυμα από τον φίλο Νίκο και το δημοσιεύουμε, θέλοντας να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια του Συλλόγου "ΑΜΥΜΩΝΗ"

Αγαπημένοι μου Φίλοι και Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας, ΑΜΥΜΩΝΗ*, διοργανώνει συναυλία με την διεθνούς φήμης Ελληνοαμερικανίδα ερμηνεύτρια, Nadia Weinberg, στις 17 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30, στο θέατρο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ, Τιμοκρέοντος 6Α, στον Νέο Κόσμο. Το εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ.

Όσοι από εσάς παρακολούθησαν την συναυλία της πριν 6 χρόνια στην Λυρική Σκηνή, γνωρίζουν για ποια εκπληκτική τραγουδίστρια μιλάμε και για τι εκπληκτικό ρεπερτόριο.

Η Nadia αποφάσισε να στηρίξει ακόμη μία φορά τον πολύπαθο Σύλλογο μας και το ακόμη πιο πολύπαθο σχολείο μας, το οποίο για μεγάλα χρονικά διαστήματα φυτοζωεί, και, αν δεν το στηρίζαμε εμείς οι γονείς με προσωπική εμπλοκή και οικονομική συμμετοχή, θα είχε κλείσει. Η Nadia θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς και τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά μας.

Όσοι λοιπόν από εσάς επιθυμούν να στηρίξουν τα παιδιά της Αμυμώνης και να περάσουν μία μαγευτική βραδιά, με τις μελωδίες της Nadia, επικοινωνήστε μαζί μου για τα εισιτήρια.

Θα περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να σας υποδεχθούμε στον Πολυχώρο.

Σας ευχαριστώ

Κύρα Δεληκούρα

*Η ΑΜΥΜΩΝΗ είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες.
Στην προσπάθεια μας να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές μέλλον, όταν εμείς δεν θα είμαστε εδώ, διοργανώνουμε δύο-τρεις εκδηλώσεις τον χρόνο, με στόχο να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε έναν χώρο προστατευόμενης διαβίωσης, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, κυρίως όμως για τους γονείς των ενηλίκων παιδιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μας στην διεύθυνση:
http://www.amimoni.com/

Επικοινωνία: Κύρα Δεληκούρα, Μυρτώ Γιατρά