13 Νοε 2009

Καταγγελλία Αναγνώστη στο Troktiko

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/playcom_13.html

"Είχα παραγγείλει 7 DVD από το play.com και έλαβα τα 4, με τα άλλα 3 να έχουν χαθεί κάπου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία... Όπως θα έκανε ο καθένας, δήλωσα στο play.com ότι δέν τα έλαβα. Το ένα μου το ξαναέστειλαν αλλά τα άλλα... δύο, επειδή δέν τα είχανε πλέον, μου έδωσαν discount. Μπαίνοντας σήμερα για να τσεκάρω για νέα αντικείμενα, προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι μπήκε ένας όρος στις αγοραπωλησίες με την Ελλάδα. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω link, ΜΟΝΟ για την Ελλάδα υπάρχει όριο αγοραπωλησιών τα 30 ευρώ!!!!!!!!Προφανώς κάποιοι το έκαναν σύστημα να δηλώνουν πως δέν τους ήρθαν παιχνίδια για να τους τα ξαναστέλνουν, ή και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συστηματικά "χάνουν" *γκουχ γκουχ* παραγγελίες με αποτέλεσμα πάλι να τα ξαναστέλνουν.... Σε λίγο θα μας κάνουν ban από όλα τα sites και θα πρέπει να υποκύπτουμε στην κάθε τρελλή τιμή που μας χρεώνουν οι άλλοι εδώ;

Δικό μας σχόλιο:

Ειλικρινά αισθανόμαστε ντροπή όταν διαβάζουμε δημοσιεύματα όπως το παραπάνω και δυστυχώς δεν είναι το μόνο.
Σαν μέλη της Ταχυδρομικής οικογένειας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τον καταγγέλλοντα αναγνώστη, αν κάποιος "συνάδελφος;;" παραστράτισε;
Φίλε αναγνώστη η συντριπτική πλειοψηφία των ταχυδρομικών υπαλλήλων πασχίζει καθημερινά να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τα οργανικά κενά στα ΕΛΤΑ να φτάνουν τις 3000.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως αρκετές έρευνες αναδεικνύουν το Ταχυδρομείο σαν την υπηρεσία με τα λιγότερα παράπονα ανάμεσα στις ΔΕΚΟ.
Όμως αυτό δεν δικαιολογεί βέβαια, φαινόμενα όπως το παραπάνω.
Η διοίκηση θα πρέπει να ψάξει το θέμα κι αν οφείλεται στα ΕΛΤΑ, να τιμωρήσει παραδειγματικά τον υπαίτιο, που μας εκθέτει όλους.