1 Σεπ 2009

Έντονη παρουσία της ηγετικής ομάδας της ΠΟΣΤ στην Θεσσαλονίκη

Επιστολή των εκπροσώπων της Π.Α.Κ. Θεσσαλονίκης.

"Από την Δευτέρα που μας πέρασε, πολλά ηγετικά στελέχη της ΠΟΣΤ - που ανήκουν στην παράταξη της ΠΑΣΚΕ - μετακόμισαν στην Θεσσαλονίκη, με αιτιολογία υποθέτουμε, την οργάνωση και καλύτερη παρουσία των Ταχυδρομικών στο συλλαλητήριο

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; ; ;

Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που επιβάλουν την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο; ; ;

Μήπως οι επερχόμενες εκλογές των σωματείων της Θεσσαλονίκης ( Ταχυδρόμοι - Ταξινόμοι ), ή μήπως η αίτηση παραίτησης που υπέβαλε πρόσφατα ο Περ/κός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, δημιούργησε ανασφάλεια και αγωνία στους ημετέρους ντόπιους προστατευόμενους της ΠΟΣΤ για το μέλλον τους, κι έτσι κάλεσαν τους εξ Αθηνών "φίλους τους" για να τους στηρίξουν και να τους παρηγορήσουν; ; ;

Τόσα χρόνια έκαναν συνδικαλισμό από το γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή, όπου περνούσαν και το μεγαλύτερο μέρος του ωραρίου τους και τώρα σκέφτηκαν να πάνε στα Γραφεία και στους συναδέλφους!

Τώρα μαζί με τους εξ Αθηνών συμμάχους, βγήκαν στα γραφεία και στους χώρους δουλειάς να διαμορφώσουν θετικό κλίμα. Και μάλιστα χωρίς να ενημερώνουν ως οφείλουν για τις επισκέψεις τους τα τοπικά πρωτοβάθμια σωματεία.

Φίλοι της ΠΟΣΤ.

Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να τους σώσετε.

Οι συνάδελφοι ξέρουν τι έκαναν και τι δεν έκαναν τόσο χρόνια και τι μερίδιο ευθύνης έχουν συνδιοικώντας τόσο καιρό στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τους συναδέλφους και το Ταχυδρομείο στην Θεσσαλονίκη, αν δεν στήριζαν και δεν έδειχναν ανοχή στις αποφάσεις του περιφερειακού διευθυντή.

Τώρα είμαστε σίγουροι πως θα αρχίσουν τις ανακοινώσεις και τις καταγγελίες. τώρα θα θυμηθούν τα προβλήματα του Ταχυδρομείου και τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και υποδομών στα ΕΛΤΑ κ.λ.π.

Να είναι σίγουροι πως οι Συνάδελφοι θα τους ανταμείψουν ανάλογα με τις πράξεις τους και την πρακτική που ακολούθησαν τόσο καιρό."