3 Ιουν 2009

Πράσινη Συνδικαλιστική Αλλαγή

Πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση από την Πράσινη Συνδικαλιστική Αλλαγή και την δημοσιεύουμε:

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την άψογη εκλογική διαδικασία, να ευχαριστήσω, ως υπεύθυνος του ψηφοδελτίου της «Πράσινης Συνδικαλιστικής Αλλαγής», όλους τους συνεργάτες και συνυποψήφιους μου σ’ αυτή την τιτάνια προσπάθεια αλλαγής του συνδικαλιστικού κατεστημένου στην Βοιωτία.
Να τους ευχαριστήσω γιατί κατάφεραν να σταθούν ακλόνητοι απέναντι στις πιέσεις που δέχτηκαν τόσο από τοπικούς παράγοντες όσο και από τους εξ Αθηνών επισκέπτες μας, στηρίζοντας τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά ενός υγιούς συνδικαλιστικού κινήματος.
Να τους ευχαριστήσω γιατί όρθωσαν το ανάστημα τους, όπως αρμόζει σ’ εμάς τους περήφανους Βοιωτούς, σε απειλές, εκφοβισμούς και ρουσφέτια και καταφέραμε να κερδίσουμε την ελευθερία και την αξιοπρέπεια μας.
Χάρη στην δική σας συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και υποστήριξη καταφέραμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι σ’ ένα παντοδύναμο σύστημα και να επιβιώσουμε.
Αποκτήσαμε πλέον δική μας συνδικαλιστική φωνή σε όλα τα επίπεδα για να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα μας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο μας εκπροσωπεί ο Αντωνίου Αντώνιος
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή ο Μπατσούλης Γεώργιος
Στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος
Στην Ομοσπονδία (ΠΟΣΤ) ο Δήμου Γεώργιος

Δύσκολος ο αγώνας μας, αλλά μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Στην Λιβαδειά έγινε μόνο η αρχή. Η κίνηση μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλά σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Γκρεμίζουμε το άρρωστο συνδικαλιστικό κατεστημένο και τις καθεστωτικές αντιλήψεις και δημιουργούμε τον νέο, τον αξιοπρεπή και τον ελεύθερο, δημοκρατικό συνδικαλισμό που θα υπηρετεί αρχές και αξίες.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Σας ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα τι ψηφίσατε. Σας ευχαριστούμε που δεν ακολουθήσατε την πόλωση που κάποιοι ήθελαν να επιβάλλουν.
Ευχαριστούμε όμως ιδιαίτερα όσους αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή, αφήνουν στην άκρη την πολιτική ιδεολογία τους και στρατεύονται στο συλλογικό καλό, στον αγώνα για τα συλλογικά συμφέροντα, για την λύση των εργασιακών προβλημάτων μας, που δεν έχουν χρώμα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει τα πολιτικά πιστεύω του, όμως μπροστά στην ισοπέδωση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων μας, απεγκλωβιζόμαστε και αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό.
Καλούς Αγώνες

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΥ