17 Φεβ 2009

Όσο θέλεις βρόντα στου κουφού την πόρτα.

Μαθαίνουμε πως κάποιοι από την διοίκηση της ΠΟΣΤ δεν λένε να συνειδητοποιήσουν την νέα πραγματικότητα, την νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε στο τελευταίο συνέδριο.
Δεν λένε να χωνέψουν πως η νέα παράταξη της Π.Α.Κ. ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του συνδικαλιστικού κινήματος στα ΕΛΤΑ.

Γνωρίζοντας πως έχουν κουράσει πλέον τους εργαζόμενους, πως οι συνάδελφοι δεν τους ανέχονται και δεν τους εμπιστεύονται, χρησιμοποιούν τις παλιές γνωστές τακτικές του αποπροσανατολισμού, της λάσπης, του ρουσφετιού και της απειλής για να εμποδίσουν τους συναδέλφους να μας ακολουθήσουν.

Γυρίζουν λοιπόν σε όλη την Ελλάδα και μας κατηγορούν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε βάρος μας ενόψει αρχαιρεσιών που έχουν τα πρωτοβάθμια σωματεία.

Δεν αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε τα όσα κάνουν και λένε, προκειμένου να βρουν εφιάλτες να στηρίξουν τις επιλογές τους, στα σωματεία που δεν ελέγχουν.

Φοβερίζουν κι εκβιάζουν ή τάζουν λαγούς με πετραχήλια σε όσους τους ακολουθήσουν.

Δεν λένε να καταλάβουν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αυτοκρατορία τους. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Οι εργαζόμενοι ξέρουν καλά ποιους πρέπει να εμπιστεύονται.

Εμπιστεύονται εκείνους που δεν τους πρόδωσαν ΠΟΤΕ!!!!!

Εμπιστεύονται εκείνους που έβαζαν και βάζουν πάντα το συλλογικό πάνω από το ατομικό συμφέρον!!

Εμπιστεύονται εκείνους που ήταν και είναι πάντα δίπλα τους και όχι εκείνους που τους θυμούνται όποτε τους έχουν ανάγκη!!

Εμπιστεύονται εκείνους που χρόνια τώρα αποδεικνύουν καθημερινά με τις πράξεις τους πως σέβονται θεσμούς, αρχές, αξίες και έχουν ιδανικά!!

Ας μην κουράζονται λοιπόν να κτυπούν κλειστές πόρτες. Με τις συμπεριφορές τους τόσα χρόνια κούφαναν τους εργαζόμενους!

Ας το καταλάβουν δεν πρόκειται ν΄ ανοίξει καμιά πόρτα!