31 Ιαν 2009

Μαθήματα για Managers:

Μαθήματα για Managers:
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ιαπωνικών Αερογραμμών μείωσε πρώτα το μισθό του!
Πολλά θα μπορούσαν να διδαχθούν οι managers όλου του κόσμου από τη συμπεριφορά του Haruka Nishimatsu, διευθύνοντος σύμβουλου μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου: των Ιαπωνικών Αερογραμμών (Japan Airlines).
Στην προσπάθεια του να "σώσει" την εταιρεία που διοικεί, από την οικονομική κρίση που μαστίζει εδώ και αρκετό καιρό τις αεροπορικές εταιρείες, πολύ δε περισσότερο, όμως, τώρα, προχώρησε σε μία κίνηση αδιανόητη για τα δεδομένα του κόσμου των επιχειρήσεων και των δειυθυντικών τους στελεχών. Μείωσε... το μισθό του σε τέτοια επίπεδα, ώστε πλέον αμείβεται λιγότερα από τους πιλότους της εταιρείας του. Ο ίδιος φτάνει στη δουλειά του χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν έχει ξεχωριστό γραφείο, τρώει μαζί με όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους στο εστιατόριο της εταιρείας περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά. Σε δηλώσεις του, έχει αναφέρει ότι η μείωση του μισθού ήταν μία ένδειξη συμπαράστασης σε όσους υπαλλήλους αναγκάστηκαν να οδηγηθούν σε πρόωρη συνταξιοδότηση. Σας θυμίζει η συμπεριφορά του τίποτα παρόμοιο στην Ελλάδα;
Μην ψάχνετε άδικα. Δύσκολα θα βρείτε…...............

Την είδηση ψαρέψαμε από το διαδίκτυο

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Εδώ ο δικός μας δεν πληρώνει την αστυνομική συνοδεία των αυτοκινήτων που μεταφέρουν χρήματα θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τις ζωές των συναδέλφων, προκειμένου να κάνει οικονομία. Κόβει νυκτερινά, εξαιρέσιμα, υπερωρίες από τους εργαζόμενους (Την εορταστική περίοδο δεν έδωσε ούτε μια ώρα για να βγεί η δουλειά), κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος. Μην έχουμε και την απαίτηση να μειώσει και τις δικές του αποδοχές ή των αναρίθμητων συμβούλων του.
Χωρίς αυτούς τι θα απογίνουμε οι έρημοι;;
Να κάνουμε καμιά προσευχή μην μας τους αλλάξουν γιατί χαθήκαμε!!
Δεν βλέπετε που και η ΠΟΣΤ δεν μιλάει καθόλου!
Κάτι θα ξέρουν αυτοί παραπάνω από εμάς και δεν μιλάνε.
Σκοτώνονται οι άνθρωποι για μας και εμείς είμαστε αχάριστοι!
Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι Ιαπωνία!!!
Ακάκιεεεεεε........να μην ξεχάσεις τα μπόνους!!!