20 Ιαν 2015

Εκλογές-Βενιζέλος: Με 7 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ


Εκλογές - Βενιζέλος: Με 7 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ!
Επικαλούμενος τα στοιχεία που του έρχονται καθημερινά απ' τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλες έρευνες για τις οποίες έχει ....
πληροφόρηση, ο Β. Βενιζέλος σε «κλειστή», εμπιστευτική σύσκεψη που είχε τις αμέσως προηγούμενες μέρες με το στενό του επιτελείο, τους είπε ότι «αυτή τη στιγμή η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στις 7 μονάδες, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία»!
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ίδια εμπιστευτική σύσκεψη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, εξέφρασε επίσης στους στενούς του συνεργάτες την άποψη ότι «για μας παλεύεται ακόμα η τρίτη θέση».
Αυτή του την αισιοδοξία τη στήριξε στην εκτίμηση, ότι «αφού έχει παγιωθεί η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν την τελευταία εβδομάδα ψήφοι απ' τη Ν.Δ. κι έτσι θα επιστρέψουν σε μας κάποιοι οι οποίοι είχαν φύγει για εκεί προκειμένου να μην έρθει ο Τσίπρας πρώτος».
Επίσης, όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, είπε ότι «εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία, θα του δώσω ψήφο ανοχής, διότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πάμε σε δεύτερες εκλογές, αυτό θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα»...

Read more: newsbomb.gr