18 Ιουλ 2014

Απεργία μήνυμα από τους Ταχυδρόμους


Μεγάλη επιτυχία είχε η απεργία των Ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία από τους 759 μόνιμούς υπαλλήλους στο κομμάτι της διανομής μόνο 330 εμφανίσθηκαν στην ....
εργασία τους.
 

Παρά την μεγάλη οικονομική πίεση και την κρίση, παρά το ότι ορισμένοι προσπαθούσαν ακόμα και την τελευταία στιγμή να ματαιώσουν την προσπάθεια (θα σας πούμε εν καιρώ γι αυτούς) η απεργία στηρίχθηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων στέλνοντας ένα μήνυμα σε Διοίκηση και Υπουργείο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Οικονόμου μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους συναδέλφους τόνισε ότι «η δράση συνεχίζεται και δεν σταματάμε αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα προσωπικού της διανομής. Ο αγώνας συνεχίζεται και η πορεία του θα καθοριστεί σε νέο ΔΣ του Σωματείου.

Κατά τη συγκέντρωση στα γραφεία και την πορεία προς στο κτήριο της Διοίκησης¨, ανάμεσα σε πολλούς άλλους, έδωσε το παρών ο πρόεδρος τη ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Καψοκόλης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του ΠΑΚ Βερίγος Ιωάννης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μπαμπαρούτης Δημήτριος, ο Γραμματέας Οικονομικού της ΠΟΣΤ Μακυργιάννης Σπύρος, το μέλος της Εκτελεστικής Παπανικολάου Γεώργιος και το μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΤ Λουκόπουλος Παναγιώτης.

Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ο οποίος τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα του προσωπικού με αναθέσεις έργου χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ούτε τον αριθμό του νέου προσωπικού ούτε το χρονοδιάγραμμα ανάληψης των καθηκόντων του.
Φυσικά, οι ασαφείς δεσμεύσεις της Διοίκησης δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές
Πηγή: dak-elta.gr