19 Μαΐ 2023

Κουκουμτζή Αγορή (Ρούλα) υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ψήφος Buzzer - Beater

                           Ψήφος Buzzer - Beater


Σε έναν αγώνα μπάσκετ, όταν ένας παίκτης σκοράρει (βάζει καλάθι) στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δηλαδή με τη λήξη του ματς και η ομάδα του κερδίζει--αυτό λέγεται Buzzer - Beater (καλάθι τελευταίας στιγμής). Ο παίκτης γίνεται ήρωας, ο αντίπαλος δεν έχει χρόνο να αντιδράσει και το ματς τελειώνει....

Την Κυριακή 21η Μάη εσύ που ονειρεύεσαι μια Ελλάδα δημοκρατική, με δικαιοσύνη και ισονομία για όλους, μια Ελλάδα με καλύτερα χρόνια για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, έχεις έναν αγώνα στο γήπεδο της Δημοκρατίας. Αντίπαλος σου είναι η διαφθορά, η διαπλοκή, τα σκάνδαλα και η αλαζονεία που πρεσβεύει η απερχόμενη χειρότερη  κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Μπάλα είναι η ψήφος σου και καλάθι η κάλπη. Μπορείς να σκοράρεις με Buzzer - Beater (ψήφος τελευταίας στιγμής), να γίνεις ήρωας και να τελειώσεις το ματς, στέλνοντας σπίτι της οριστικά την πιο αδίστακτη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Έπαθλο για όλους μας είναι η ανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας, η αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και η Δικαιοσύνη παντού. Το ματς τελειώνει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Την 21η Μάη η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Νίκη για όλους τους πολίτες. Όλοι μαζί να δώσουμε την εντολή για νέα προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ένα χαρισματικό ηγέτη που το 2015 ανέλαβε το τιμόνι της χώρας και την οδήγησε σε ασφαλές λιμάνι. Έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, άφησε γεμάτα ταμεία, στήριξε την κοινωνία και τα νοικοκυριά. Όμως δεν κυβέρνησε μόνος του. Η τρόικα και οι δανειστές της χώρας επέβαλαν περιορισμούς στο πρόγραμμά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δικαιούται την 1η ευκαιρία να κυβερνήσει με βάση το πρόγραμμά του και να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων των πολιτών.

Μπορούμε, ας του τη δώσουμε με BuzzerBeater.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΔΥΝΑΤΗ

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗ

 

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιστορικός-Αρχαιολόγος, MSc, Επιθεωρήτρια Δικτύου ΕΛΤΑ Courier