4 Δεκ 2022

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στα ΕΛΤΑ

Σοβαρός τραυματισμός υπαλλήλου σημειώθηκε στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στη Λένορμαν.

Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής (ΣΕΤΤΑ), ο εν λόγω υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται ως...

ενοικιαζόμενος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, καλέστηκε από την εταιρία να βγάλει εις πέρας ολομόναχος φορτώνοντας και ξεφορτώνοντας φορτία τόνων με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να καταπλακωθεί από το βαρύ φορτίο που μετέφερε.

Ο Σύλλογος, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον υπάλληλο και επισημαίνει πως το ατύχημα «δεν οφείλεται βέβαια στην κακία την ώρα», και πως «έχουν ευθύνες διαχρονικά οι εκάστοτε διοικήσεις των ΕΛΤΑ και οι κυβερνήσεις που δεν υπολογίζουν τις ζωές μας. Έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα ΕΛΤΑ με τους εργαζόμενους να δουλεύουν μόνοι σε βάρδιες, με τις μονάδες διανομής και τα γραφεία εσωτερικής εκμετάλλευσης να δουλεύουν υποστελεχωμένα, με τους εργαζόμενους να γυρνάνε τα γραφεία με αποσπάσεις για να βγουν τα κενά , γραφεία τις Αττικής που λειτουργούν ως μονοπρόσωπα (Βοτανικός, Άγιος Νικόλαος Πειραιά) με τους εργαζόμενους να έχουμε γίνει λάστιχο, δουλεύοντας αδιάκοπα».

Δείτε περισσότερα (εδώ)

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr