2 Οκτ 2022

Λουκέτο και στα ΕΛΤΑ Δομβραίνας

Γεγονός είναι πλέον το κλείσιμο του υποκαταστήματος των  ΕΛ.ΤΑ. στη Δόμβραινα. 

Τα 5 χωριά του τέως Δήμου Θίσβης, Ελλοπία, Ξηρονομή, Δομβραίνα, Θίσβη, Χώστια, οι παραλιακοί οικισμοί της περιοχής Σαράντι, Αγ. Νικόλαος,  Αλυκή  και η Βιομηχανική περιοχή Θίσβης από σήμερα θα στερηθούν πλήρως τις  παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΕΛ.ΤΑ. Δομβραίνας....

“H Κυβέρνηση σπάει κοντέρ αναλγησίας και αδιαφορίας για τις δυσμενείς συνέπειες στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της περιοχής” τονίζει σε δήλωση του ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης.

 Με επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ο βουλευτής Βοιωτίας, ζητούσε εξηγήσεις για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Δομβραίνα.

Στη δήλωση του αναφέρει:

Η Κυβέρνηση ενεργώντας αντιθεσμικά, παρά τον κανονισμό της Βουλής και αδιαφορώντας για τους πολίτες του πρώην Δήμου Θίσβης, αρνήθηκε  να απαντήσει.

Προχώρησε με χαρακτηριστική αλαζονεία στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Δομβραίνας.

Αδιαφορεί ότι τα 5 χωριά του τέως Δήμου Θίσβης, Ελλοπία, Ξηρονομής, Δομβραίνα, Θίσβη, Χώστια, οι παραλιακοί οικισμοί της περιοχής Σαράντι, Αγ. Νικόλαος,  Αλυκή  και η Βιομηχανική περιοχή Θίσβης από αύριο θα στερηθούν πλήρως τις πολύτιμες παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΕΛ.ΤΑ. Δομβραίνας.

Αγνοεί ότι το κατάστημα Δομβραίνας, εξυπηρετούσε πολλές εκατοντάδες συνταξιούχους, που λαμβάνουν ταχυδρομικά τις συντάξεις τους στο σπίτι, εκατοντάδες πολίτες  που χρησιμοποιούν τα ΕΛ.ΤΑ. για να στείλουν και να λάβουν επιστολές,  δεδομένου μάλιστα ότι η περιοχή έχει σημαντικό αριθμό ξενιτεμένων συμπατριωτών, ενώ πολίτες  χρησιμοποιούσαν τα ΕΛ.ΤΑ. για να στείλουν και να λάβουν αντικείμενα γρήγορα και φθηνά.

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση, όντας αποκομμένη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όχι μόνο δεν παίρνει μέτρα για την ανακούφισή τους, αλλά συνεχίζει να δυσχεραίνει περαιτέρω την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν, υποβαθμίζοντας και στερώντας τις δημόσιες υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

Υλοποιεί το σχέδιό της, υπηρετώντας δεσμεύσεις και συμφέροντα, για να συνεχίσει την ιδιωτικοποίηση και των υπηρεσιών που παρείχαν τα ΕΛΤΑ. 

Πηγή: https://siriosfm.gr