3 Οκτ 2017

Ο ρόλος κάμερας σε ταχυδρομείο στην απαγωγή Λεμπιδάκη

To οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας ενός ταχυδρομείου στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου κρατείτο αλυσοδεμένος ο 54χρονος Μιχάλης Λεμπιδάκης.
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Καθημερινής», ...
στο βίντεο εμφανιζόταν η ανήλικη κόρη ενός από τους απαγωγείς να μπαίνει στο υποκατάστημα και να ταχυδρομεί ένα δέμα. Το δέμα περιείχε μια πρόσφατη –ενδεχομένως την τελευταία– επιστολή των απαγωγέων προς την οικογένεια του 54χρονου. Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τις κινήσεις της 16χρονης και κατάφεραν να εντοπίσουν το κρησφύγετο των απαγωγέων.
Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης οριστικοποιήθηκαν την Κυριακή. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που ήταν καθ’ οδόν προς τα Γιάννενα, βρισκόταν σε επικοινωνία με τον επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κρήτη, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη. Η 16χρονη συνελήφθη, όπως και ο πατέρας της που φέρεται, στο παρελθόν τουλάχιστον, να δραστηριοποιείτο ως μεσίτης.
Ο 54χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε χθες στις 7.30 π.μ., σε μάντρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, λίγο έξω από το Ρέθυμνο.
Στο μεταξύ άνθρωπος της νύχτας που γνώριζε τους απαγωγείς έδωσε στοιχεία που οδήγησαν στην απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» ένας άνθρωπος που γνώριζα καλά τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη λειτούργησε ως «βαθύ λαρύγγι». Είναι άνθρωπος με διασυνδέσεις στον χώρο της νύχτας και έδωσε πληροφορίες για τους απαγωγείς.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr