12 Σεπ 2017

Η ΕΛΤΑ Courier στη ΔΕΘ: Όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 1ου Σ/Κ

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο της ΕΛΤΑ Courier, καθόλη τη διάρκεια του 1ου Σαββατοκύριακου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία η ΕΛΤΑ Courier συμμετέχει σαν εκθέτης.  
Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο Διεθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Αποστολάκος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και ...
στελέχη από τα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης,  εγκαινίασαν  τον –για πρώτη φορά- αυτόνομο εκθεσιακό χώρο της ΕΛΤΑ Courier, που στεγάζεται στο περίπτερο 15.
Με την παρουσία του τίμησε το περίπτερο της εταιρείας ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier την επιχρυσωμένη καρφίτσα με το εταιρικό λογότυπο της εταιρείας.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, βρέθηκε επίσης στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier για την πορεία της εταιρείας καθώς και τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματά της, το πρώτο 6μηνο του 2017.
Ο Υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η  υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά , ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης , ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης , η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης βρέθηκαν επίσης στο περίπτερο της ΕΛΤΑ Courier, όπου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και τα στελέχη της εταιρείας, για την διαρκώς ανοδική πορεία της, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια που έχουν στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κοινού αλλά και επαγγελματιών, όπου, καθόλη τη διάρκεια του διημέρου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier από  τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία θα βρίσκονται στη ΔΕΘ μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνη Φειδοπιάστη
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνη Φειδοπιάστη
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
Ο Υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης
Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη
Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά
Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης
Η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
Ο εκθεσιακός χώρος της ΕΛΤΑ Courier που στεγάζεται στο περίπτερο 15

Πηγή: http://www.elta-courier.gr