6 Σεπ 2017

Τα ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα στον κόσμο για το 2017

Άλλη μία πρωτιά κέρδισαν τα ελληνικά νησιά, που κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά στον κόσμο για το 2017.
Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τις ...
αγαπημένες τους επιλογές και ανακοίνωσε σήμερα τα αποτέλεσμα των Readers' Travel Awards.
Ειδικότερα, οι αναγνώστες κλήθηκαν να υποδείξουν τι λατρεύουν περισσότερο στις διακοπές τους - τις αγαπημένες τους χώρες, πόλεις, νησιά, θέρετρα σκι, ξενοδοχεία, φαγητό, σπα, αεροδρόμια, εταιρίες κρουαζιέρας, εταιρίες ενοικίασης βιλών και τουρ οπερέιτορ - και να τα αξιολογήσουν ανάμεσα στα 100 κορυφαία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η Ίμπιζα κέρδισε τις εντυπώσεις για τις παραλίες της, η Σικελία για το φαγητό της, η Μάλτα για το value for money, οι Μαλδίβες για την εξωτική ομορφιά τους και οι Βαλεαρίδες ως ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές.
Τα ελληνικά νησιά ωστόσο, φαίνεται να κέρδισαν την καρδιά των αναγνωστών που τα ανέβασαν στην πρώτη θέση, για τα εξαιρετικά τοπία, την φυσική ομορφιά και τους ανθρώπους τους.
Στην συνέχεια επεξεργάστηκαν τα αποτελέσματα για να αναδείξουν τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο για το 2017. Τα ελληνικά νησιά βρέθηκαν στην 3η θέση της απόλυτης ταξιδιωτικής κατάταξης Readers' Travel Awards 2017, με την αφρόκρεμα ξενοδοχείων, προορισμών, νησιών, χωρών και αερομεταφορέων, όπως τα ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού.
Σας παρουσιάζουμε τα 20 καλύτερα νησιά στον κόσμο. 
1. Ελληνικά νησιά

2. Βαλεαρίδες

3. Σικελία

4. Μαλδίβες

5. Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

6. Μπαλί

7. Σεϋχέλλες

8. Μάλτα

9. Σαρδηνία

10. Αγία Λουκία, Καραϊβική

11. St Barth's


12. Μπαχάμες

13. Λανγκάουι

14. Μπόρα Μπόρα

15. Μαυρίκιος

16. Μπαρμπέιντος

17. Νησιά Χαβάης

18. Κάπρι

19. Τζαμάικα

20. Κορσική


Πηγή: http://tvxs.gr