25 Ιουλ 2017

Ένοπλη ληστεία στις Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ – Άγνωστη η λεία

Ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγο στα Χανιά, στις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων που στεγάζονται στην οδό Αναπαύσεως, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος και υπό την απειλή όπλου υποχρέωσαν τους ...εργαζόμενους να τους παραδώσουν τις εισπράξεις της ημέρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις δράστες φαίνεται πως χτύπησαν στο πρόσωπο έναν από τους υπαλλήλους όταν προσπάθησε να αντισταθεί, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
lhsteia-elta
Μαζί με τα χρήματα που απέσπασαν, οι τρεις κουκουλοφόροι πήραν και έναν σάκο με αλληλογραφία, πιστεύοντας πιθανότατα ότι περιείχε χρήματα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:30, ενώ οι ληστές κατά την εισβολή τους στις Ταχυμεταφορές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την υπάλληλο της υποδοχής, η οποία μάλιστα είναι έγκυος και για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
lhsteia-elta2
Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί το ποσό των χρημάτων που απέσπασαν.
Φωτογραφίες από zarpanews.gr
Πηγή: http://www.cretapost.gr