15 Ιουν 2017

Σε ενίσχυση μεριδίου αγοράς αποσκοπεί η EΛΤΑ Courier. Επενδύσεις 1,5 εκατ.

Τριετές επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, πραγματοποιεί η ΕΛΤΑ Courier, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στο 9ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ, ο πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Φειδοπιάστης.
Ο κ. Φειδοπιάστης συμμετείχε στη συζήτηση ανοιχτής τραπέζης, ...
με θέμα «Ηλεκτρονικό εμπόριο και νέες υπηρεσίες στην αγορά ταχυμεταφορών», μαζί με εκπροσώπους κλαδικών φορέων, ερευνητικών κέντρων, αλλά και άλλων παρόχων υπηρεσιών ταχυμεταφορών.
«Είναι γεγονός πως οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Τα e-shops εκσυγχρονίζονται και αναζητούν νέους τρόπους αυτοματοποίησης των εργασιών τους.
Για το λόγο αυτό, οι εταιρείες ταχυμεταφορών καλούμαστε να παίξουμε έναν καθοριστικό ρόλο, ως σημαντικός κρίκος μιας νέας και ποιοτικά ανώτερης εφοδιαστικής αλυσίδας», υπογράμμισε.
Θέλοντας να αναδείξει τον ρόλο της εταιρείας, ο κ. Φειδοπιάστης τόνισε ότι «οι καταναλωτές, όσο εξοικειώνονται με το online shopping, δημιουργούν υψηλά standards και θέτουν νέες και πιο σύνθετες απαιτήσεις.
Για να ανταποκριθούμε σ’ αυτές, στην ΕΛΤΑ Courier έχουμε ήδη εκπονήσει και εφαρμόζουμε 3ετές επενδυτικό πρόγραμμα, αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, δίνοντας έμφαση στην οργάνωση της λειτουργίας μας και τη μείωση της γραφειοκρατίας, μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων τεχνολογιών και βέλτιστων πρακτικών.
Άλλωστε, η αύξηση του ποσοστού της συμμετοχής της ΕΛΤΑ Courier στο ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Εμπορικής Διεύθυνσης μας».
Υπενθυμίζεται ότι, το 2015, οι «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ» είχαν κύκλο εργασιών 29,6 εκατ. και κέρδη μετά από φόρους 1,2 εκατ.
Πηγή: https://www.metaforespress.gr