26 Ιουν 2017

Ο Μητσοτάκης «ανακάλυψε» την «αποκλειστική πηγή» της βίας: Την Αριστερά...

Την Αριστερά «έδειξε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως «πηγή» και μάλιστα «αποκλειστική» της βίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politico, στη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες την περασμένη Πέμπτη για τη σύνοδο κορυφής του ...
Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Συγκεκριμένα σε άρθρο του Will Horner στο Politico, με τίτλο «η Ελλάδα φοβάται την αναβίωση της ακροαριστερής βίας», ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρει ότι «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη από την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθρεψε μια κουλτούρα μίσους όταν ήταν στην αντιπολίτευση και δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για αυτή τη βία όσο κυβερνά. Δεν έχω δει τίποτα που να με πείθει ότι πραγματικά θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα. Αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αυτή η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής
«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης» σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο Tύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτές γίνονται ενώ συνεχίζεται η δίκη της ΧΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημάνει πως «σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ, παρά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, εργαζόμενους, συνδικαλιστές, αντιφασίστες, τα τελευταία χρόνια "η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά"».
«Για λίγες ψήφους από τα ακροδεξιά, ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει, όχι μόνο τις επικλήσεις περί φιλελευθερισμού, αλλά ακόμα και τις βασικές αξίες της δημοκρατίας» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Πηγή: http://tvxs.gr