10 Μαΐ 2017

Υπηρεσία για αποστολές με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, που απαιτούν ειδική μεταχείριση, από UPS

Η υπηρεσία UPS Express Critical λανσαρίστηκε, σήμερα, στην Ευρώπη για αποστολές με αυστηρό χρονοδιάγραμμα που απαιτούν ειδική μεταχείριση, όπως ένα μέρος αεροσκάφους που απαιτείται για μια πτήση ή ένα χειρουργικό εργαλείο που απαιτείται σε ένα χειρουργείο....

Μια ομάδα της UPS θα αξιολογεί το αίτημα αποστολής μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρο το οποίο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο, στη συνέχεια θα εντοπίζει εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς και θα εφαρμόζει μια λύση αποστολής που θα ανταποκρίνεται σε κριτήρια χρόνου και κόστους.
Οι επιλογές της υπηρεσίας, συμπεριλαμβάνουν έναν προσωπικό μεταφορέα ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το πακέτο από το σημείο εκκίνησης ως το σημείο παραλαβής με τη χρήση εμπορικής πτήσης.
«Με το λανσάρισμα της υπηρεσίας UPSExpressCritical, οι πελάτες μας στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν πολύ γρήγορα έναν τρόπο για τις σημαντικές αποστολές τους, εξισορροπώντας ταχύτητα και κόστος», δήλωσε ο Boris Dobberstein, Αντιπρόεδρος Logistics& Διανομής της UPS στην Ευρώπη, Αφρική, Ινδία και Μέση Ανατολή.
Προκειμένου οι αποστολές που χρήζουν ιδιαίτερη προσοχή να αποστέλλονται στον προορισμό τους εντός χρονοδιαγράμματος, το UPS Express Critical® που είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
-Διαχείριση αεροπορικών ναύλων, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών-αεροσκαφών για μεγάλου όγκου αποστολές,
-Παράδοση από πόρτα σε πόρτα,για σχεδόν κάθε μεγέθους αποστολή,
-Υπηρεσία αναχώρησης στο τέλος του διαδρόμου: η αποστολή φορτώνεται στο τέλος του διαδρόμου για να επιταχυνθεί η μεταφορά στον τελικό προορισμό,
-Εξειδικευμένα οχήματα γιαοδικές μεταφορέςαπό πόρτα σε πόρτα εντός της Ευρώπης,
-Αυξημένη ασφάλεια και ασφαλιστικές υπηρεσίες μέσω του UPS Capital.
Πηγή: https://www.metaforespress.gr