26 Μαΐ 2017

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ, Νίκος Παπαευσταθίου και οι θεράποντες ιατροί μίλησαν έξω από τον Ευαγγελισμό στους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα με παγιδευμένο φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του....

«Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική του πορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ και η κατάστασή του έχει αντιμετωπιστεί όπως έπρεπε από τους ιατρούς. Θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στη ΜΕΘ εξαιτίας του τραύματος που έχει στον δεξί του μηρό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαευσταθίου.
«Το πιο σημαντικό τραύμα εντοπίζεται στον δεξιό μηρό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τραύμα το οποίο αντιμετωπίζεται καλά», είπαν οι θεράποντες ιατροί και συνέχισαν:
«Ο ασθενής αναπνέει καλά, δεν χρειάστηκε να φορέσει καν μάσκα οξυγόνου. Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων που έχει, αυτό στον μηρό είναι το πιο βαθύ. Το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του. Το τραύμα έχει φτάσει μέχρι τους μυς».
Όπως είπαν, ο κ. Παπαδήμος είχε μικρές αμυχές στο πρόσωπο, ενώ δεν αντιμετώπισε ο ίδιος κάποιο πρόβλημα με την ακοή του ή την όρασή του. Όπως είπαν, αρχικά ήταν αγχωμένος και ανήσυχος, ωστόσο οι ιατροί τον ενημέρωσαν για την διαδικασία και στη συνέχεια ήταν ήρεμος και είδε ότι έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν. «Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε οπωσδήποτε 2 εικοσιτετράωρα στη ΜΕΘ για να δούμε τα ζωτικά του σημεία», πρόσθεσαν.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: http://www.enikos.gr