14 Μαΐ 2017

Η τραγωδία από τον εκτροχιασμό του τρένου μέσα από αεροφωτογραφίες

Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της τραγωδίας που σημειώθηκε του βράδυ του Σαββάτου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε σπίτι....

«Ζω εδώ από μωρό παιδί. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή. Πεταχτήκαμε όρθιοι από τον θόρυβο και βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τι συμβαίνει. Ακούσαμε τον γείτονα (τον Γιώργο Μυλωνά που χθες δήλωνε πως είδε τον χάρο με τα μάτια του από την αυλή του σπιτιού του) να φωνάζει βοήθεια. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, πώς το τρένο είχε μπει μέσα στο σπίτι», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ηλικιωμένη κ. Σοφία, το σπίτι της οποίας είναι σε πολύ μικρή απόσταση από τον τόπο του συμβάντος.
Εντολή για ταχύτατη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται η έκδοση του σχετικού πορίσματος από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Οι αεροφωτογραφίες από το σημείο αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής…
tr2
tr3
tr4
tr5
tr6
tr7
tr8
tr9
tr10
tr11
Πηγή: http://www.newsbeast.gr