2 Μαΐ 2017

Π. Ρήγας: «Προσωπικό τυχοδιωκτισμό φανερώνουν οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τη συμφωνία»

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, σχολίασε μιλώντας στο Σκάι τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας, λέγοντας πως «φανερώνουν προσωπικό τυχοδιωκτισμό και στοίχημα ...
προσωπικής καριέρας. Είναι προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης παραμένει "αντιστασιακός" όπως άλλωστε ήταν και την περίοδο της Χούντας».
Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, σχολίασε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας, λέγοντας πως «φανερώνουν προσωπικό τυχοδιωκτισμό και στοίχημα προσωπικής καριέρας. Είναι προφανές πως ο κ. Μητσοτάκης παραμένει "αντιστασιακός" όπως άλλωστε ήταν και την περίοδο της Χούντας».
Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε υπογραμμίζοντας πως:
·       Η ΝΔ ζητούσε πιστοποιητικό βιωσιμότητας του χρέους, άρα δεν δικαιούται να αναφέρεται τώρα στην ελάφρυνσή του.
·       Το πλεόνασμα στο οποίο είχε συμφωνήσει η ΝΔ ήταν 4% ως το 2030.
·       Είναι παράδοξο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης που ως υπουργός έκανε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και του οποίου το κόμμα όταν ήταν κυβέρνηση υπηρετούσε τις επιστρατεύσεις εργαζομένων και έχει ως αντιπροέδρους υμνητές της χούντας.
·       Η στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ που παρακαλάνε τους θεσμούς να μην τελειώσει η αξιολόγηση είναι επικίνδυνη για τη χώρα.

Πηγή: https://left.gr