20 Φεβ 2017

Έκοψαν την πίτα οι οδηγοί του ΕΛΤΑ και διασκέδασαν μέχρι αργά

Άφησαν για λίγο τα τιμόνια οι Οδηγοί μας και το έριξαν έξω - έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν - στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου, που είχε διοργανώσει άψογα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Οδηγών Τεχνιτών ΕΛΤΑ, το Σάββατο 18/02/2017 στο π. ΚΔΑ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος των ΕΛΤΑ κα. Ευφροσύνη Σταυράκη, και  ο   Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ζαρολιάγκης, οι Γενικοί Διευθυντές του Οργανισμού κ.κ Σάββας Δάνδολος, Γιάννης  Βερίγος, Τζίμος Ευάγγελος, Σιάνος Σπύρος, η προσωπάρχης κα. Βάϊα Κουκλάκη, ο Διευθυντής αυτοματοποιημένων κέντρων ...διαλογής Αττικής κ. Μάνος Τζαγκαράκης, ο τομεάρχης διαβιβάσεων κ. Φουρλής Νίκος , ο τομεάρχης ΠΑΟΜ Συντήρησης Οχημάτων κ. Μπουρίκας Δημήτρης , η τομεάρχης  Κέντρων Δεμάτων ΡΟΥΦ  κα. Κοφινάκου Πόπη, οι επικεφαλής και εκπρόσωποι  των συνδικαλιστικών παρατάξεων της ΠΟΣΤ  κ. Σαπλαούρας  Κώστας , κ. Παπανικολάου Γιώργος, κ. Καψοκόλης Δημήτρης και κ. Ανωγιάτης Γιώργος,  πολλοί συνταξιούχοι συνάδελφοι,  και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι /συναδέλφισσες Οδηγοί του ΚΔΑ, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου από το χώρο των ένστολων φυλάκων. 
Την εκδήλωση συνόδευσε ζωντανή ορχήστρα, το κρασί έρεε άφθονο και τα ψητά πηγαινοερχόταν με σπεσιαλιτέ γουρουνοπούλα στη σούβλα.
Δεν ήθελε και πολύ να ανάψει το κέφι καθώς το σωματείο επιφύλασσε και πολλές εκπλήξεις  … 

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ...

 

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγειά το 2017. Ότι καλύτερο για όλους με ευτυχία αγάπη και καλές ασφαλείς διαδρομές !!!