13 Ιαν 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

«Η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ....

Στην ανακοίνωση του σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, υπογραμμίζει ότι με αυτήν «δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια». «Ένα καθεστώς ασυδοσίας», όπως τονίζει, «το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι». Καλεί, τέλος, όλους τους αρμόδιους φορείς «να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:

Το σκεπτικό της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες

Πηγή: http://www.enikos.gr