7 Νοε 2016

Κατέρρευσε η ΠΑΣΚΕ

Ζόρικα τα πράγματα για το σύστημα ΠΑΣΚΕ
Είχαν επενδύσει πολλά στην ΛΑΜΙΑ και στη αλλαγή των συσχετισμών. Δεν τα μέτρησαν όμως τόσο καλά και έχασαν πανηγυρικά. Εντυπωσιακή η νίκη για το ψηφοδέλτιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ που στήριξε η  συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων και η παράταξή μας στις εκλογές του ...
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 Με ποσοστό 82%,εξέλεξε 6 μέλη στο ΔΣ του Σωματείου και τους 3 αντιπροσώπους στην ΠΟΣΤ.!
Το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ έλαβε μόλις18 % και εξέλεξε ένα μέλος στο ΔΣ.
Το αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας και των αγώνων που έδωσε η διοίκηση του σωματείου προς κάθε κατεύθυνση, κόντρα τις περισσότερες φορές στην ηγεσία της ΠΟΣΤ.
Οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους, αναγνώρισαν στην πράξη ποιοι πραγματικά υπερασπίστηκαν με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους.
Παρά το κλίμα εκφοβισμού, την λασπολογία, τους ψιθύρους και τις συκοφαντίες, τους γύρισαν την πλάτη, δίνοντας αποστομωτική απάντηση.
Η ηγεσία της ΠΟΣΤ-ΠΑΣΚΕ που κατασκήνωσε σύσσωμη σχεδόν στην Λαμία τις τελευταίες 10 μέρες, έλαβε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τους εργαζόμενους.
Όσα ψέματα κι αν διέδιδαν, όσες πιέσεις και αν άσκησαν, έφεραν το χειρότερο αποτέλεσμα γι αυτούς. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και ας ξανασκεφτούν τις τακτικές που ακολουθούν.
Οι συμπεριφορές πολλών στελεχών τους αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.
Δεν έχουν σχέση με την συνδικαλιστική αντιπαράθεση και οι εργαζόμενοι το διακρίνουν πολύ εύκολα.
Συνεχίζουμε. . . .