14 Νοε 2016

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού με διήμερο κρύου και παγετού

Χειμωνιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός από σήμερα, Δευτέρα και κυρίως από αύριο Τρίτη. Το σκηνικό του καιρού θα συνοδεύουν βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά, για σήμερα, Δευτέρα σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που ...
βαθμιαία θα αυξηθούν. Από τη νύχτα στα ανατολικά και νότια αναμένονται τοπικές βροχές και η θερμοκρασία ξεκινάει με πτώση.
Για αύριο, Τρίτη αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα δυτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
Την Τετάρτη στα ανατολικά και νότια (έκτος του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων) αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα νοτιοδυτικά καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr