7 Οκτ 2016

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε διαπλοκή

Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη χθεσινή ομιλία του στο Αγρίνιο, που έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου.
Με μια δόση ειρωνείας για τα «εξαιρετικά θετικά σημεία» της ομιλίας του επικεφαλής της ΝΔ, στην ...
ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιός ωφελήθηκε από αυτήν».
Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ παίζει επικίνδυνο θεσμικό παιχνίδι σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, κάτι που όπως τονίζεται «δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εχθές στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιός ωφελήθηκε από αυτήν, που πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πως θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων.
Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων. Κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία. Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς. Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr