21 Οκτ 2016

Μαξίμου: Η νεολαία τιμώρησε τον Μητσοτάκη και το θατσερικό του κόμμα και θα το ξανακάνει

«Η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει» 
«Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα», τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΟΝΝΕΔ, και σημειώνουν πως ...
«η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει».
Οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ειδικότερα ότι «στο συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του» και «ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο».
«Διότι», όπως υπογραμμίζουν, «αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:
-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς· υπεράσπιση
των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.
-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας· μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας».
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της» Και τονίζουν: «Και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr