22 Σεπ 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται σήμερα και αύριο στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών εγκατάστασης σήμανσης σε διάφορα σημεία. Σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα βρίσκονται σε ισχύ έως τις 8 το βράδυ και αύριο Παρασκευή από τις 6:30 το πρωί έως τις ...
14:00 το μεσημέρι.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά το τμήμα του δρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο) έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τα οχήματα θα εκτρέπονται με έξοδο από την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου και μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, όπου θα εισέρχονται πάλι στη Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Επίσης στο πλαίσιο των παραπάνω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί περιορισμός της κίνησης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας από το 426ο χιλιόμετρο έως το 429ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, τα εξής χρονικά διαστήματα:
• από ώρα 20.00 της 22-9-2016 έως ώρα 07.00 της 23-9-2016 και
• από ώρα 14.00 της 23-9-2016 έως ώρα 14.00 της 24-9-2016.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας, είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:
• να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
• να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
• να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
• να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
• σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr