11 Σεπ 2016

Τα παράξενα του νέου βιβλίου Γκίνες

Το φετινό βιβλίο Γκίνες θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουν κυκλοφορήσει, χάρη στο περιεχόμενό του, φυσικά. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν φτάσει σε διάφορα ακραία σημεία για να μείνουν στην ιστορία. Τις εντυπώσεις πάντως στο νέο βιβλίο φέτος σήμερα κερδίζει η νεότερη γυναίκα του ...
πλανήτη που έχει γενειάδα.
Δείτε μερικά εκκεντρικά, ιδιαίτερα και εμπνευσμένα ρεκόρ...

1. Το λάμα που κάνει άλματα

gines1_1
Το συγκεκριμένο λάμα μπήκε στο βιβλίο σπάζοντας το ρεκόρ, πηδώντας ένα εμπόδιο ύψους 1 μέτρου και 13 εκατοστών.
gines1

2. Η μακρύτερη γάτα

gines2
Η Ludo κατάφερε να περάσει τον προκάτοχό της και να κερδίσει τη δική της θέση, έχοντας μήκος 1 μέτρο και 18 εκατοστά.

3. Ο σκύλος με τη μακρύτερη ουρά

gines3
Ο Keon, από το Βέλγιο, κουνάει χαρούμενος την ουρά του γνωρίζοντας ότι έχει τη μακρύτερη ουρά του κόσμου, με μήκος 76 εκατοστά.

4. Ο ψηλότερος σκύλος

gines4
Το ψηλότερο σκυλί του κόσμου ανήκει στον Greg Sample από τη Φλόριντα, ο οποίος φτάνει σχεδόν το ένα μέτρο και συγκεκριμένα τα 96 εκατοστά.

5. Η νεότερη γυναίκα με γενειάδα

gines5
Ο λόγος για την Harnaam Kaur, η οποία είναι περήφανη για τα γένια στο πρόσωπό της, που μάκρυνε επίτηδες για να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Είναι μόλις 24 ετών.

6. Η συνταξιούχος με τα περισσότερα τατουάζ

gines6
Η 67χρονη Charlotte Guttenberg από τη Φλόριντα έχει περάσει τα τελευταία 10 χρόνια από το θάνατο του συζύγου της με το να κάνει τατουάζ στο σώμα της. Αυτά, μάλιστα καλύπτουν το 91,5% του σώματός της.

7. Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο άνοιγμα στόματος

gines7
O Bernd Schmidt από τη Γερμανία έχει άνοιγμα στόματος 8,8 εκατοστά και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να το ανοίξει για να τον μετρήσουν και να εξασφαλίσει τη θέση.

8. Το παγωτό με τις περισσότερες μπάλες

gines8
Ο Ιταλός Ντιμίτρι Παντσιέρα κατάφερε να βάλει πάνω σε ένα και μόνο χωνάκι 121 μπάλες παγωτού και κέρδισε και αυτός μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr