4 Ιουν 2016

Νυχτερινός αγώνας δρόμου αύριο βράδυ στην Αθήνα

Lighting Up Athens με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21:00 
Τον νυχτερινό αγώνα δρόμου, Lighting Up Athens, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η εταιρεία All About Running. Χιλιάδες δρομείς τρέχουν και φωτίζουν το Κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την ...
αγαπημένη τους δραστηριότητα, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους σε μία γιορτή για τον αθλητισμό, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:
Η διαδρομή είναι εντυπωσιακή και απαιτητική. Το φωτεινό ποτάμι των δρομέων θα ξεκινήσει στις 21:00 επί της Βασ. Κωνσταντίνου για να συναντήσει το δρομικό σύμβολο της πόλης, τον γυάλινο Δρομέα. Στο σημείο εκείνο κατευθύνεται αριστερά επί της Βασ. Σοφίας για να συνεχίσει δεξιά στην οδό Πανεπιστημίου περνώντας μπροστά από την Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο. Στροφή αριστερά στην Πεσμαζόγλου και συνέχεια στην Σταδίου και μέσω της Γεωργίου Α’ μπροστά στη Βουλή. Από εκεί και μέσω της Αμαλίας οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Βασ. Όλγας για να τερματίσουν αντικρίζοντας το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο site της διοργάνωσης
Πηγή:http://www.newsbeast.gr