19 Μαΐ 2016

Θρίλερ με αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών- Χάθηκε από τα ραντάρ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες εντοπισμού της πτήσης MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο.
Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου EgyptAir ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε ....
επέβαιναν 69 επιβάτες και πλήρωμα, εκ των οποίων 56 επιβάτες ανάμεσα τους ένα παιδάκι και δύο μωρά, ενώ αυτό πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο. Το στίγμα του αεροσκάφους εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ αυτό πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο και μόλις είχε μπει σε αιγυπτιακό ενάεριο χώρο.
7.49: Η πτήση MS804 τώρα αγνοείται για περισσότερες από 4 ώρες. Η τελευταία επικοινωνία ήταν στις 2.45 τοπική ώρα και τώρα είναι 6.45 στο Κάιρο, οπότε και έχει φως ημέρας ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες.
«Επίσημη πηγή της EgyptAir δήλωσε ότι η πτήση MS804 που αναχώρησε από το Παρίσι χθες το βράδυ λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα με προορισμό το Κάιρο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ» ανέφερε η εταιρία σε ανάρτησή της, στο Twitter.
Σε άλλες αναρτήσεις στο Twitter, η εταιρία γνωστοποίησε ότι το αεροσκάφος πετούσε στα 37.000, πόδια ενώ εξαφανίστηκε αμέσως μετά την είσοδο του στον εθνικό εναέριο χώρο της Αιγύπτου.
Σύμφωνα με το flightradar24.com, το αεροσκάφος ήταν Airbus Α320 που είχε κατασκευαστεί το 2003.
Το πρακτορείο Associated Press μετέδωσε πως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Αιγύπτου, Ihab Raslan, που μίλησε στο SkyNews Arabia το Airbus A320 πιθανότατα συνετρίβη στη θάλασσα.

Πηγή: topontiki.gr