4 Μαρ 2016

Viva Wallet: Υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής με τη χρήση ΑΦΜ

Με την υπηρεσία «Πληρωμή με ΑΦΜ» δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αποστολέα ή τον παραλήπτη και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN παρά μόνο να έχουν και οι δύο λογαριασμό Viva Wallet. 
Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet παρουσιάζει μία καινούρια υπηρεσία πληρωμής με την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να πληρώσει εύκολα και γρήγορα έναν επαγγελματία ή μία επιχείρηση γνωρίζοντας μόνο τον ΑΦΜ του - της.
Ο ιδιώτης μπορεί μέσα από το site ή το κινητό του σε ελάχιστο χρόνο να μεταφέρει το ποσό που επιθυμεί στο Viva Wallet του επαγγελματία, πληκτρολογώντας μόνο τον ΑΦΜ. Με την ίδια υπηρεσία ο επαγγελματίας ή η ....
επιχείρηση μέσα από το site μπορεί να στείλει ειδοποίηση πληρωμής με sms στον πελάτη και η συναλλαγή να ολοκληρωθεί μόλις ο δεύτερος την αποδεχτεί.
Με την υπηρεσία «Πληρωμή με ΑΦΜ» δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αποστολέα ή τον παραλήπτη και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν και οι δύο λογαριασμό Viva Wallet.
Όπως υπενθυμίζει η εταιρία, η διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.vivawallet.com μέσα σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να πάει σε κάποια τράπεζα. Ο λογαριασμός Viva Wallet ολοκληρώνεται με την απόκτηση της Viva Wallet Card και την ενεργοποίηση του Viva Wallet App για iOS ή Android κινητά.
Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε., του ομίλου εταιρειών Viva. Η Viva Payments, αποτελεί το 1ο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.
 
Πηγή: euro2day.gr