29 Μαρ 2016

Καμμένος σε Μητσοτάκη: Προσκύνησες τον προδότη Σαμαρά για να γίνεις αρχηγός

«Λεκτικό λάθος του Μουζάλα αλλά εγώ υπέβαλα την παραίτησή μου, ας καταθέσετε και εσείς πρόταση μομφής» 
«Ξεχνάει ο κ. Μητσοτάκης ότι γνωριζόμαστε 23 χρόνια. Τότε, λοιπόν, εκείνα τα χρόνια, ο ανατραπείς πρωθυπουργός και πατέρας σας μιλούσε στο ΣΕΦ και έλεγε πως ανετράπη με βάση μια συνωμοσία της διαπλοκής. Και κατονόμασε ως αρχηγό εκείνης της συνωμοσίας τον Αντώνη Σαμαρά....
Όλο το γήπεδο φώναζε «αλήτη- προδότη –Σαμαρα» και ο Μητσοτάκης δάκρυζε. Αυτόν τον προδότη της παράταξης και της οικογένειάς σας, κ. Μητσοτάκη προσκυνήσατε για να γίνετε πρόεδρος. Δεν άλλαξα εγώ, η Νέα Δημοκρατία άλλαξε», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δείχνοντας από νωρίς τις… προθέσεις του και συμπλήρωσε πως: «πριν από κάθε εθνική τραγωδία έχει προηγηθεί κατάρρευση των θεσμών. Σε αυτή την κατάρρευση, η Νέα Δημοκρατία από μαχητής του κράτους του ΠΑΣΟΚ, έγινε συνέταιρος».
Παράλληλά, ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση Μουζάλα κάτι που ανέβασε επικίνδυνα τους τόνους στην αίθουσα της ολομέλειας: «Όταν ο Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος και εγώ διαφώνησα έθεσα στη διάθεση του πρωθυπουργού τη παραίτηση τη δική μου και των υπουργών μου. Ας καταθέσετε και εσείς πρόταση μομφής και να ακολουθηθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία. Αν θέλετε άλλα να λέτε στο Λαϊκό Κόμμα και άλλα να λέτε εδώ να προσέξετε. Στο ΕΛΚ λέτε ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά, είχε πει κάποτε ο κ. Καραμανλής στον κ. Παπανδρέου»
Στη συνέχεια και ενώ οι φωνές από την αίθουσα της ολομέλειας και ειδικά από την «πτέρυγα» του ΠΑΣΟΚ αυξήθηκαν… επικίνδυνα, ο κ. Καμμένος είπε: «Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ, να ενοχλήστε; Έχετε να φοβηθείτε κάτι σε σχέση με στελέχη της MARFIN; Μήπως η MARFIN της οποίας τα στελέχη εκδίδονται να δικαστούν στην Κύπρο καλύπτονται; Μήπως καλύπτονται, όχι από την κα. Θάνου, αλλά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Μην ξεχνάτε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εκείνος που έφερε το νόμο περί ευθύνης υπουργών»!
«Έχετε ράψει πέντε φορές κοστούμι, νομίζετε ότι θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα γίνετε εσείς κυβέρνηση. Άδικα χαίρεστε» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Η ΝΔ που κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ για τα υποβρύχια έδωσε άφεση στο ΠΑΣΟΚ στον κ. Βενιζέλο, γιατί έγιναν συγκυβέρνηση. Βγάλατε  τώρα τις γάτες των Ιμαλαΐων και τις κατσιάσατε. Ο κ. Ψυχάρης είναι ένας εκδότης που έπαιρνε δάνεια όταν οι τράπεζες δεν δάνειζαν κανένα. Όταν θα ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του Ευσταθίου και των υπολοίπων των υποβρυχίων, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και η γάτα των Ιμαλαΐων».
Πηγή:http://www.newsbeast.gr