26 Μαρ 2016

Ταυτοποιήθηκε και ο τρίτος τζιχαντιστής των Βρυξελλών με το καπέλο

Ταυτοποιήθηκε από τις βελγικές αρχές και το τρίτο πρόσωπο στην φωτογραφία με τους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Σύμφωνα με πληροφορίες βελγικών μέσων, που μεταδίδει το Reuters, πρόκειται για τον Φεϊζάλ Σεφού. Ο Εισαγγελέας του ...
Βελγίου απήγγειλε σε βάρος του Φεϊζάλ Σεφού κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές δολοφονικές επιθέσεις και απόπειρα επιθέσεων. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και κατά ενός δεύτερου άντρα του Αμπουμπακάρ Α. για συμμετοχή σε ενέργειες τρομοκρατικής ομάδας.

Ο Σεφού ήταν μεταξύ των συλληφθέντων της Παρασκευής και σύμφωνα με τις πληροφορίες της Le Soir είναι ο τρίτος άνδρας με το καπέλο που διακρίνεται στη φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου μαζί με τους δύο καμικάζι αυτοκτονίας.
Ο Φεϊζάλ Σεφού εντοπίστηκε μετά την αναγνώρισή του από τον οδηγό ταξί που τον μετέφερε την Τρίτη το πρωί στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση. Πάντως, η ομοσπονδιακή εισαγγελία δεν έχει επισήμως επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Την Παρασκευή, η αστυνομία του Βελγίου ανακοίνωσε ότι είναι «πολύ πιθανόν» ο Σεφού να είναι «ο άνθρωπος με το καπέλο». 
Πηγή:http://tvxs.gr