1 Μαρ 2016

Το «Κόκκινο» προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά των «συκοφαντών του Βήματος»

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Βήματος ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» μετά από άρθρο που ανάρτησε η ιστοσελίδα του Βήματος, σύμφωνα με το οποίο η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού είχε πάρει διαφήμιση από την ΕΥΔΑΠ ύψους ...
4.500 ευρώ. «Ουδέποτε διαφημίστηκε η ΕΥΔΑΠ στην ιστοσελίδα του σταθμού. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και την καταδίκη των συκοφαντών». Το εν λόγω άρθρο υπογράφει «ειδικός συνεργάτης». Σε αυτό αναφέρονται 66 sites που  φέρονται να έχουν πάρει διαφημίσεις από την ΕΥΔΑΠ. «66 sites με 170.000 ευρώ το μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ», γράφει το Βήμα στον τίτλο και σημειώνει «Νέα στοιχεία από τον δικαστικό φάκελο της υπόθεση εκβιαστών- Ραντεβού με πολιτικά πρόσωπα και συναλλαγές με δημόσιους φορείς στις σημειώσεις του Τάκη Μαυρίκου».
Το δημοσίευμα  υποστηρίζει ότι «στην ίδια δικογραφία περιέχονται στοιχεία για 66 sites που λάμβαναν μηνιαίως 170.000 ευρώ από διαφήμιση της ΕΥΔΑΠ. Το μεγαλύτερο ποσό -περίπου 5.000 ευρώ- δίνεται σε site ήδη κατηγορούμενου για την υπόθεση και ακολουθεί, με 4.500 ευρώ μηνιαίως, η σχετική διαφημιστική δαπάνη στον δικτυακό τόπο stokokkino.gr».
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» σημειώνει πως «ουδέποτε διαφημίστηκε η ΕΥΔΑΠ στην ιστοσελίδα του σταθμού». Επίσης ανακοινώνει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη όχι μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπιστίας του ονόματός του αλλά και για την καταδίκη των συκοφαντών.
Πηγή:http://tvxs.gr