22 Νοε 2015

Φεστιβάλ παραμυθιού για μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος 
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος, αφού το Φεστιβάλ Παραμυθιού ανοίγει και πάλι της πόρτες του την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Έξι θεατρικές παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες...
από 2 έως… 102 ετών, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια γνώσης, ξενάγηση στη νεραιδοχώρα παρέα με τον Αϊ Βασίλη αλλά και συζητήσεις από ειδικούς που αφορούν τα παιδιά και την καλύτερη διαπαιδαγώγηση τους θα πραγματοποιούνται καθημερινά στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχει ο επί χρόνια αγαπημένος παραμυθάς της ΕΡΤ Νίκος Πιλάβιος με το έργο του «Πετώντας με τον παραμυθά».
Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και στολισμένος για τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ζήσουν έστω για λίγες ώρες το μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Φεστιβάλ θα υποστηρίζει με κάθε τρόπο αδύναμες κοινωνικές ομάδες ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας για τα άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονται.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr