21 Νοε 2015

Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν καθημερινά τη μάχη για να είμαστε όλοι ασφαλείς

«Η σκέψη όλων πηγαίνει στους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν σε καιρό πολέμου αλλά και σε καιρό ειρήνης», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. «Είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων,...
που δίνουν κάθε μέρα τη δική τους μάχη για να είμαστε όλοι ασφαλείς», πρόσθεσε ο υπουργός, κάνοντας ειδική αναφορά στις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, «οι οποίες έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του υψηλού ηθικού, του επαγγελματισμού, του φρονήματος και του πατριωτισμού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», όπως είπε.
«Σήμερα είναι η ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων. Η ημέρα που γιορτάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Εύχομαι να έχει υπό τη Σκέπη της όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες και Σμηνίτες, τους Εθνοφύλακες, τους Αποστράτους αλλά και τους Εφέδρους, προκειμένου να συνεχίζουν την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr