1 Νοε 2015

Ο Φλαμπουράρης απαντά για τη «Διάτμηση» και την υπόθεση της Αίγινας

Για ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης και απαντά για τη «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», τις 100 δόσεις και την υπόθεση της Αίγινας. Ο υπουργός Επικρατείας σε δήλωσή του, σημειώνει ότι υπήρξε πολιτικός μηχανικός και...
επιχειρηματίας.
Σε όσους και για όσα τον κατηγορούν, ξεκαθαρίζει πως «από την στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ», ενώ τα περιουσιακά του στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.
Για το θέμα της οικονομικής του εκκρεμότητας προς τον Δήμο της Αίγινας διαψεύδει την ένταξη του στο καθεστώς των 100 δόσεων και χαρακτηρίζει ψευδή και ανυπόστατα τα όσα του καταμαρτυρούν.

Η δήλωση του Αλ. Φλαμπουράρη αναφέρει:
1. Υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας.
Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ".
Και λόγω της ηθικής μου αλλά και με την καθόλα νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015.
2. Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
3. Ο Δήμος Αίγινας με αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη.
Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα.
4. Δεν εντάχθηκα ποτέ στις 100 δόσεις του "νόμου Βαλαβάνη", όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται.
Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς.
5. Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του.
Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή".