31 Οκτ 2015

Εικόνες από τη συντριβή του ρωσικού Airbus

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας, από τη συντριβή του ρωσικού Airbus στο Σινά. Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ δήλωσε σήμερα ότι είναι αδύνατο να διευκρινιστούν...
τα αίτια της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά ώσπου να ολοκληρωθεί η εξέταση του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους, ωστόσο δεν πιστεύεται ότι υπήρξαν «παράνομες» ενέργειες που να οδήγησαν στη συντριβή του.
Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός επισήμανε σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ότι οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες είναι πλέον σχεδόν μηδαμινές και ότι μια ομάδα Ρώσων ειδικών θα μεταβεί στην Αίγυπτο αργότερα σήμερα.
Η χώρα εξάλλου προετοιμάζεται προκειμένου να υποδεχθεί τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας.
Την ίδια ώρα η Υπηρεσία Ερευνών και Αναλύσεων για την Ασφάλεια της Πολιτικής Αεροπορίας της Γαλλίας (BEA) ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στείλει αύριο στην Αίγυπτο δύο από τους ερευνητές της με τη συνοδεία έξι τεχνικών συμβούλων της Airbus προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες για το αεροπορικό δυστύχημα.
Επιπλέον θα μεταβούν στην χώρα δύο ερευνητές της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Έρευνας Αεροπορικών Δυστυχημάτων της Γερμανίας (BFU), που θα εκπροσωπούν την κατασκευάστρια εταιρεία, και τέσσερις ερευνητές της αντίστοιχης υπηρεσίας της Ρωσίας (MAK), εκ μέρους της χώρας όπου ανήκε η αεροπορική εταιρεία, διευκρίνισε η BEA σε ένα δελτίο τύπου.
sina planesina russia

Πηγή:http://www.newsbeast.gr