2 Απρ 2015

Ήσυχος: Μέχρι τη Μ. Πέμπτη θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά

Το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη θα έχουν καταβληθεί από το Πολεμικό Ναυτικό, τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Κώστας Ήσυχος, στην αντιπροσωπεία των...
σωματείου εργαζομένων των Ναυπηγείων «Η Τρίαινα» κατά τη σημερινή συνάντηση τους στο υπουργείο.
Ο κ. Ήσυχος ζήτησε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων ολοκληρωμένη πρόταση για το μέλλον του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και επανάλαβε ότι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η στήριξη και η ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας και των συναφών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και του δημοσίου συμφέροντος.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών, ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή εξασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου, όπως δεσμεύθηκε ο κ. Ήσυχος, η κυβέρνηση να προχωρήσει σε όλα τα αναγκαία μέτρα που θα κατοχυρώνουν τόσο τη βιωσιμότητα των Ναυπηγείων, όσο και γενικότερα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.