2 Μαρ 2015

ΠΑΜΕ «Συσπείρωση ή Απομόνωση;»

ΠΑΜΕ: «Συσπείρωση ή Απομόνωση;» είναι ο τίτλος του βιβλίου που εξέδωσε ο συνταξιούχος πλέον συνάδελφος μας και παλιός συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, Γιώργος Κρίκας. 

Στο βιβλίο του ο συγγραφέας περιγράφει τα γεγονότα της δημιουργίας και της πορείας του Π.Α.ΜΕ. από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του. Η περιγραφή γίνεται με βάση τα προσωπικά του βιώματα και τις εμπειρίες του, αφού όπως γράφει, υπήρξε ένα από εκείνα τα στελέχη, που βρέθηκαν από ....
την πρώτη μέρα,  σε 24ωρη καθημερινή χρέωση, στο Π.Α.ΜΕ. 
Η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου, σύμφωνα με τον ίδιο, στηρίχθηκε σε προσωπικά ντοκουμέντα, στην ενεργή συμμετοχή του στην ΕΣΑΚ-Σ και στο Π.Α.ΜΕ. και σε περιστατικά στα οποία ήταν παρών.
Το βιβλίο θα διατίθεται από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στα βιβλιοπωλεία της Αθήνας: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (Θεμιστοκλεους 37), ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ, ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ, ΙΑΝΟΣ (Αθήνα και Θεσσαλονικη), ΝΑΥΤΙΛΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΠΑΤΑΚΗΣ.
Θα διατίθεται επίσης σε βιβλιοπωλεία μεγάλων πόλεων της χώρας (Πάτρα, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, κ.τ.λ.)

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό blog του συγγραφέα εδώ:  www.krikas-archives.blogspot.gr