22 Μαρ 2015

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Ευκλείδη Τσακαλώτο,... που είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σύσκεψη διήρκησε μια ώρα. Εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έκαναν δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της σύσκεψης ήταν να καταλήξει η κυβέρνηση στο περιεχόμενο της λίστας των μεταρρυθμίσεων που θα υποβληθεί προς έλεγχο όπως αποφασίστηκε στην οχταμερή συνάντηση των Βρυξελλών την περασμένη Πέμπτη.

Στόχος είναι το κείμενο που θα παραδοθεί να είναι λεπτομερέστατο προκειμένου να διασφαλίσει την χρηματοδότηση της κυβέρνησης.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη πιθανότατα θα υπάρξει συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των δανειστών (Brussels Group), την Πέμπτη θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του EuroWorking Group ενώ πληροφορίες μιλούν και για έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Παρασκευή.