23 Νοε 2014

Επισκεπτόταν έναν φίλο της στα ΕΛΤΑ και έκλεβε χρήματα

Συνολικά 12.000 ευρώ κατάφερε να κλέψει τον τελευταίο χρόνο από τα ΕΛΤΑ Σαντορίνης μια 31χρονη η οποία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας του...
Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, η γυναίκα από το Νοέμβριο του 2013 αφαιρούσε τμηματικά και συστηματικά διάφορα χρηματικά ποσά από ταμείο υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ., εκμεταλλευόμενη επισκέψεις που πραγματοποιούσε σε φιλικό της πρόσωπο-υπάλληλο του συγκεκριμένου καταστήματος. Το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε η κατηγορούμενη, ανέρχεται στα 12.000 ευρώ.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, οργανώθηκε άμεσα, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις 20 Νοεμβρίου, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσημειώθηκαν χρήματα που τοποθετήθηκαν στο ταμείο του καταστήματος και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση το κτίριο που στεγάζεται.
Την Παρασκευή το πρωί, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στην 31χρονη που έβγαινε από το κατάστημα και βρέθηκαν στην κατοχή της 300 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.