7 Νοε 2014

Ένας χρόνος από την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ - Συγκέντρωση στο ραδιομέγαρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή συλλαλητήριο για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Κλειστό είναι το ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Μεσογείων....


View image on Twitter

View image on Twitter


View image on Twitter

View image on Twitter
Η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση να δώσουν μαζικά και αγωνιστικά ηχηρό «παρών» στο πανεργατικό συλλαλητήριο, ένα χρόνο μετά τη βίαιη και επεισοδιακή κατάληψη πριν ξημερώσει καλά - καλά, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή«Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013: Ξημερώματα, ισχυρότατες δυνάμεις των ΜΑΤ, έξι μήνες μετά το “μαύρο”, εισβάλουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ καταδιώκοντας τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και συλλαμβάνοντας συνδικαλιστές.
 Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014: Η πινακίδα “ΝΕΡΙΤ” στην κορυφή του Ραδιομεγάρου δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει το τεράστιο κενό πραγματικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που εξακολουθεί να υπάρχει στη χώρα», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ, η οποία στηρίζει τον αγώνα των εργαζoμένων της ΕΡΤ, για αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση στην Αθήνα (ertopen), στην ΕΡΤ3 και σε όλους τους Περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.Η ΠΟΕΣΥ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, καλεί στο συλλαλητήριο όλους τους δημοκράτες και τους αλληλέγγυους πολίτες, που καταδίκασαν από την πρώτη στιγμή το «μαύρο» στην ΕΡΤ που επέβαλε η συγκυβέρνηση στις 11 Ιουνίου 2013 και στάθηκαν στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων, στηρίζοντας τον αγώνα τους για αντικειμενική και ελεύθερη Ενημέρωση, με το ertopen, την ΕΤ3 και τους περιφερειακούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Είναι αγώνας για τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία. Αγώνας για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια» τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΣΥ. «Ο αγώνας για επαναλειτουργία της ΕΡΤ τώρα είναι αγώνας για την ενημέρωση, αγώνας για όλο το δημοσιογραφικό κλάδο», σημειώνει, από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΑ.

 topontiki.gr


Πηγή:http://greekpostman.blogspot.gr